Over Vikids, pedagogische en onderwijspraktijk

Ik ben Anne-Marie Visser en werk al jarenlang in het onderwijs. Ik heb ervaring als leerkracht en intern begeleider, als ambulant begeleider cluster 4 vanuit het speciaal onderwijs en als orthopedagoog in het onderwijs en de GGZ.

De laatste jaren ben ik steeds vaker in aanraking gekomen met diverse hulp en zorgvragen van ouders en kinderen jongeren, die vaak gepaard gaan met vragen binnen het onderwijs. Ik heb mij gespecialiseerd in het snijvlak onderwijs en zorg, waarbij het voor mij belangrijk is om te kijken naar wat het kind of de jongere nodig heeft om verder te komen. Dit kan ondersteuning zijn in de schoolse setting, diagnostisch onderzoek of een begeleiding-/behandeltraject. Altijd vanuit een oplossingsgerichte benadering.

Na het afronden van mijn opleiding tot orthopedagoog aan de universiteit van Leiden heb ik de post-master opleiding tot orthopedagoog generalist gevolgd. Vanuit deze opleiding ben ik opgeleid tot het uitvoeren van diverse behandelmethodieken zoals o.a. cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR (traumabehandeling), handelingsgerichte diagnostiek, Alles Kidzzz gedragstraining, mindfullness bij kinderen, executieve functieproblemen en oplossingsgerichte psychotherapie bij kinderen en jongeren.

Vikids is aangesloten bij

Anne-Marie-Visser-Praktijk-Vikids-1
Anne-Marie-Visser-Praktijk-Vikids-2
Anne-Marie-Visser-Praktijk-Vikids-3

Interesse? Ik neem graag contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.